dimarts, 4 de desembre del 2007

Haig de tornar al blog!


Ja fa molts dies que no actualitzo el blog. La raó, a part de l'excusa de la manca de temps, que és relativa, doncs si vols, sempre trobes una estoneta per dedicar-li, és que no tinc cap treball acabat, des del costurer pel sofà..... I he pensat que, encara que no posi imatges, com a mínim, donaré senyals de vida.

He començat una bossa, com d'hivern, per portar d'auxili al bolso habitual (per portar un paraigües, o el llibre que estic llegint....) i així evitar dur pesos innecessaris. Però encara no està acabada, ni tan sols un troç per a què es pugui endivinar l'aspecte que tindrà.


També he començat a fer uns "regals" de Nadal. No els vull explicar gaire ni ensenyar encara cap foto, doncs la família, a qui van destinats aquests regalets, de vegades entren al blog i: adéu sorpresa!!!!


També segueixo encoixinant el quilt que he fet pel meu fill gran i la seva rateta (que és la que apareix a dalt a la dreta, per si no ho sabieu.....!!! I no se si ho podré acabar per a aquest hivern. M'agradaria molt.....


Per cert, que la rateta també és una enganxada a la secta-patch. Esta acabant el seu primer quilt, que serà pel seu pare, i ho fa molt bé! Quan tingui alguna foto, li demanaré per posar-ho aqui...


En fin, encara que no "exposi" les meves obres inacabades (em passa com al Leonardo da Vinci, que tenia un munt de treballs començats i no acabats), segueixo el blog i el de les meves amigues. Em fa molta il·lusió quan algú em posa un comentari, per tant, haig de seguir donant senyals de vida!

Per començar a fer ambient: BON NADAL !!!!!

3 comentaris:

eugenia ha dit...

Pobre de tu que no actualitzis el teu blog, ets com Leonardo en perfecció, però ho acabes tot i et queda molt bé per cert, fins el proper dissabte. Petonets per tu i per la Gris.

Lupita ha dit...

Hola Maite: pase a saludarte, pero no entiendo nada de tú post, lo siento .....soy muy mala en idiomas.

Besos desde México.

Lupita ha dit...

Mil graciassssss por la explicación, porque no pones algunas frases en catalan y al lado en castellano, así aprenderiamos algo de esta lengua tan hermosa .....a mí me gustaría.

Deseo lo mejor en esta navidad y parabienes en el año que está por empezar; para tí y toda la gente que quieres.

Besos desde México.