dijous, 13 de desembre del 2007

Ajuda! Ayuda! Help!


Alguien sabe como activar una opción que traduzca los comentarios, de manera que aparezcan en catalán y castellano?????

dimarts, 4 de desembre del 2007

Haig de tornar al blog!


Ja fa molts dies que no actualitzo el blog. La raó, a part de l'excusa de la manca de temps, que és relativa, doncs si vols, sempre trobes una estoneta per dedicar-li, és que no tinc cap treball acabat, des del costurer pel sofà..... I he pensat que, encara que no posi imatges, com a mínim, donaré senyals de vida.

He començat una bossa, com d'hivern, per portar d'auxili al bolso habitual (per portar un paraigües, o el llibre que estic llegint....) i així evitar dur pesos innecessaris. Però encara no està acabada, ni tan sols un troç per a què es pugui endivinar l'aspecte que tindrà.


També he començat a fer uns "regals" de Nadal. No els vull explicar gaire ni ensenyar encara cap foto, doncs la família, a qui van destinats aquests regalets, de vegades entren al blog i: adéu sorpresa!!!!


També segueixo encoixinant el quilt que he fet pel meu fill gran i la seva rateta (que és la que apareix a dalt a la dreta, per si no ho sabieu.....!!! I no se si ho podré acabar per a aquest hivern. M'agradaria molt.....


Per cert, que la rateta també és una enganxada a la secta-patch. Esta acabant el seu primer quilt, que serà pel seu pare, i ho fa molt bé! Quan tingui alguna foto, li demanaré per posar-ho aqui...


En fin, encara que no "exposi" les meves obres inacabades (em passa com al Leonardo da Vinci, que tenia un munt de treballs començats i no acabats), segueixo el blog i el de les meves amigues. Em fa molta il·lusió quan algú em posa un comentari, per tant, haig de seguir donant senyals de vida!

Per començar a fer ambient: BON NADAL !!!!!